• Niet goed, geld terug
 • 14 dagen retourrecht
 • 1 - 4 werkdagen verzendtijd
 • Gratis verzenden

Retourneren

 • Ruilen

  Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan dient u het binnen 14 dagen na leverdatum aan onderstaand adres terug te zenden. Het bijgevoegde retourformulier dient u zo volledig mogelijk in te vullen en bij uw ruilzending toe te voegen. Vermeldt duidelijk het nieuwe gewenste artikel (incl. juiste artikelnummer, maat en kleur) op het formulier. 

  Download hier het retour- en/of omruilformulier.

  RETOURADRES:
  Polenweg 12, 4538 AP Terneuzen, NEDERLAND

  Kosten en risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Franco- en rembourszendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd.

 • Retourneren

  Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan verzoeken wij u het binnen 14 dagen na leverdatum retour te zenden. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en voeg deze toe aan de retourzending.

  Download hier het retour- en/of omruilformulier.

  Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor uw eigen rekening

  RETOURADRES:
  Polenweg 12, 4538 AP Terneuzen, NEDERLAND

  Kosten en risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Franco- en rembourszendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd.

 • Retourneren in één van onze filialen

  U kunt artikelen die via de webshop zijn aangekocht ook retourneren in één van onze winkels. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en geef dit met het artikel in de winkel af.
  *LET OP De terugbetaling zal via bankoverschrijving gebeuren. In de winkel is het niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te krijgen. 

  Download hier het retour- en/of omruilformulier.

 • Het nieuwe product is duurder

  Als u het artikel wilt ruilen voor een ander artikel dat duurder is, kan er bijbetaald worden via PayPal of per bankoverschrijving onder vermelding van uw ordernummer. Zodra deze bijbetaling ontvangen is, zal het nieuwe artikel naar u verzonden conform het reguliere verzendproces.
  Rekeninghouder: De Splenter Schoenen
  IBAN: NL42-INGB-0658-5411-88
  BIC: INGBNL2A Bank: ING Bank

 • Het nieuwe product is goedkoper

  Indien het nieuwe artikel goedkoper is, zal het verschil uiteraard terugbetaald worden. Vermeldt dan duidelijk het bankrekeningnummer waarop het restant aan u overgemaakt kan worden.

 • Terugbetaling

  TERUGBETALING AANKOOPBEDRAG
  Wij streven ernaar uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk na ontvangst (doch uiterlijk binnen 14dagen) op uw rekening te storten.

  Risico van de retourzending is voor rekening van de koper. (Hier gelden dezelfde voorwaarden als bij ruilen.) Binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retouraanvraag wordt het bedrag op uw rekening of creditcard retour gestort.

  LET OP er wordt alleen overgegaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag als het artikel ongedragen en in nieuwe staat is. Uiteraard is het u wel toegestaan om het geleverde artikel te passen. Indien u een gedeelte van uw bestelling terugstuurt (dus van een bestelling van meerdere artikelen) dan dient u de bankgegevens in te vullen op het formulier (bij een betaling via PayPal zal uw terug storting ook via uw PayPal account verlopen).