• Niet goed, geld terug
 • 14 dagen retourrecht
 • 1 - 4 werkdagen verzendtijd
 • Gratis verzenden

Retourneren

 • Ruilen

  Omruilen voor een andere kleur of maat geldt als een nieuwe bestelling. Ga naar onze webshop en bestel direct online je nieuwe keus. Doorloop het bestelproces en kies je betaalmethode. Heb je liever persoonlijk advies, kom dan naar één van onze winkels. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keus.

  Na ontvangst van je retourzending wordt het pakket gecontroleerd. Is je bestelling in goede orde retour ontvangen, wordt het artikel gecrediteerd/terugbetaald via dezelfde betaalmethode die je hebt aangegeven bij het plaatsen van je bestelling. Wij streven ernaar om dit dezelfde dag af te handelen, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen.

 • Retourneren

  Mocht het artikel niet aan je verwachtingen voldoen dan kan je binnen 14 dagen na ontvangst gebruik maken van je herroepingsrecht. Je mag je bestelling alleen retour sturen als het onbeschadigd en niet gebruikt of gedragen is.

  Gebruik de originele verpakking om de bestelling te retourneren en print het Europese modelformulier (retourformulier) uit. Vul dit volledig in en sluit bij in het retourpakket. Vermeld ons retouradres op de verpakking:

  De Splenter Schoenen | Retouren
  Polenweg 12
  4538 AP Terneuzen

  Geef het pakket af bij een PostNL servicepunt. Je ontvangt een verzendbewijs met een 3S-code. Hiermee kan je de retourzending volgen totdat je pakket bij ons retour ontvangen is. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Je kan je retourpakket ook gratis afgeven in één van onze winkels.

 • Terugbetaling

  TERUGBETALING AANKOOPBEDRAG
  Wij streven ernaar uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk na ontvangst (doch uiterlijk binnen 14dagen) op uw rekening te storten.

  Risico van de retourzending is voor rekening van de koper. (Hier gelden dezelfde voorwaarden als bij ruilen.) Binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retouraanvraag wordt het bedrag op uw rekening of creditcard retour gestort.

  LET OP er wordt alleen overgegaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag als het artikel ongedragen en in nieuwe staat is. Uiteraard is het u wel toegestaan om het geleverde artikel te passen. Indien u een gedeelte van uw bestelling terugstuurt (dus van een bestelling van meerdere artikelen) dan dient u de bankgegevens in te vullen op het formulier (bij een betaling via PayPal zal uw terug storting ook via uw PayPal account verlopen).